TENDE

POLKASETNE TENDE

Polkasetna senčila oz. tende se od kasetnih tend razlikujejo po dodatnem, tovarniško narejenem ohišju oz. kaseti. Platno tend se zloži v ohišje in je tako zavarovano proti vremenskim vplivom, s tem pa se seveda podaljša življenjska doba platna. Drugi mehanizmi tend (ročice) pa ostanejo vidni. Posebej moramo biti pozorni, da je platno suho, kadar ga zložimo v kaseto tende, saj lahko drugače splesni. Platno v kaseti potrebuje namreč več časa, da se posuši.

SEDNA

Sedna je polkasetna tenda na samostojnih fiksiranih stranskih nosilcih ter s stensko ploščo z dvojnimi rokami s prekrito pletenico ali nerjavnimi verigami. Največje priporočene dimenzije so 500 cm širine in 260 cm iztega z navijalno cevjo Ø 80 mm. Namesti se jo lahko na steno ali strop.

Nova velika prednja palica je na voljo kot opcija in temu modelu pri zaprtih rokah daje popolnoma kasetni videz. Naklonski kot tende pri stropni montaži je od 5° do 90°, pri stenski montaži pa od 0° do 55°. Standardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

ERIS

Eris je tenda na pocinkani in lakirani jekleni kvadratni palici dimenzij 40 x 40 mm s polkaseto ter dvojnimi rokami s pokrito pletenico ali nerjavnimi verigami. Največje priporočene dimenzije so 600 cm širine in 360 cm iztega na pocinkani in lakirani jekleni kvadratni palici dimenzij 40 x 40 mm z navijalno cevjo Ø 70 mm.

Z uporabo štirih rok se tenda Eris lahko podaljša do maksimalne dolžine 700 cm. Ta model vsebuje tudi patentiran sistem nagibanja, s katerim lahko spreminjamo naklon tende, ne da bi delovali na kaseto. Nova velika prednja palica je na voljo kot opcija in temu modelu pri zaprtih rokah daje popolnoma kasetni videz. Naklonski kot tende je od 0° do 55°. Standardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

© 2018 Maxcomerc Slovenija, Maxcomerc d.o.o. | Produkcija: www.atmarketing.si

TOP