TENDE

KLASIČNE TENDE

Je osnovni model tend. Odlikujejo jo kakovostni materiali in ugodna cena. V zaprtem položaju platno ni zaščiteno pred vremenskimi vplivi, zato je primerna za montažo tam, kjer je v zaprtem položaju zaščitena pred dežjem.

VARUNA

Varuna se od klasične tende Disnomie razlikuje po močnejših profilih rok in nosilcev ter močnejši navijalni cevi Ø 78 mm. Tenda se nahaja na pocinkani in pobarvani jekleni kvadratni palici dimenzij 40 x 40 mm z roko z dvema armiranima kabloma oziroma eno nerjavno jekleno verigo ter inovativno obliko podpore roke.

Največja priporočena dimenzija je 600 cm širine in 310 cm iztega z navijalno cevjo Ø 70 mm. Tenda je modularna, večje velikosti pa lahko dosežemo z združevanjem profilov. Prav tako sta na voljo zaščitno pokrivalo iz iztiskanega aluminija in posebni nosilec za namestitev pod streho. Razpon naklonskega kota tende Varuna je od 0° do 90°. Standardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

ORCUS

Orcus je trpežna tenda na pocinkani in pobarvani jekleni kvadratni palici dimenzij 60 x 40 mm z dvojnimi rokami z nerjavnimi verigami. Ta model se lahko namesti na steno ali strop. Največja priporočena dimenzija je 600 cm z navijalno cevjo Ø 80 mm.

Tenda je modularna, večje velikosti pa lahko dosežemo z dodajanjem več profilov. Z uporabo treh parov rok lahko dosežemo maksimalno dolžino 1400 cm in maksimalni izpah 510 cm. Imamo tudi pokrivalo iz iztiskanega aluminija in podporo za ravnotežje. Razpon naklonskega kota tende Orcus je od 0° do 45°. Standardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

IXION

Ixon je posebni model klasične tende, ki nam omogoča spreminjanje naklonskega kota odprte tende z navijalno ročico.

Navojna cev je setavljena iz profila Ø 80 mm, roke tende so iz nerjavnega (inox) jekla z dvojno pletenico ali nerjavne verige. Klasični barvi mehanizma sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035). Mogoče so vse barve mehanizma po barvni lestvici RAL z doplačilom.

Naklonski kot tende je od 0° do 80°. Standardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

DISNOMIA

Disnomia je ekonomična tenda na pocinkani in pobarvani jekleni kvadratni palici dimenzij 40 x 40 mm, z dvojnimi rokami s pokrito pletenico ali nerjavnimi verigami ter iztegnjeno podporo roke z regulacijo fiksnega položaja. Največja priporočena dimenzija je 500 cm širine in 310 cm iztega z navijalno cevjo Ø 70 mm.

Tenda je modularna, večje velikosti pa lahko dosežemo z dodajanjem več profilov. Tako lahko dosežemo maksimalno širino 600 cm z uporabo treh rok in navijalno cevjo premera Ø 80. Prav tako sta na voljo zaščitno pokrivalo iz iztiskanega aluminija in posebni nosilec za namestitev pod streho. Naklonski kot tende je od 9° do 65°. Standnardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

© 2018 Maxcomerc Slovenija, Maxcomerc d.o.o. | Produkcija: www.atmarketing.si

TOP