TENDE

KASETNE TENDE

Kasetne tende so vrh ponudbe tend in so estetsko tudi najlepše. Kasetna senčila oz. tende se od polkasetnih tend razlikujejo po tem, da tovarniško narejeno ohišje oz. kaseta skrije platno in tudi mehanizem (roke) tende. Kot pri polkasetnih tendah je tudi tukaj platno, kadar je zloženo, zavarovano pred vremenskimi vplivi, kar seveda podaljša življenjsko dobo platna. Kasetne tende so zaradi svojega estetskega videza zelo primerne za novogradnje, samostojne hiše in tudi vrstna naselja, kjer je videz pomemben dejavnik.

HARON

Haron je vrh ponudbe kasetnih senčil oz. tend. Ima najmočnejšo konstrukcijo med kasetnimi tendami. Haron je tenda z nosilci na vmesnih položajih z dvojnimi rokami s prekrito pletenico ali nerjavnimi jeklenimi verigami.

Največje priporočene dimenzije so 600 cm širine in 360 cm iztega z navijalno cevjo Ø 80 mm. Tenda je modularna, širina se lahko poveča z dodajanjem več profilov. Tako lahko dosežemo maksimalno dolžino tende Haron 700 cm z uporabo štirih rok. Tenda se lahko montira na strop ali steno. Naklonski kot tende pri stropni in stenski montaži je od 0° do 45°. Standardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

CERES

Ceres je estetsko lepa in zato je tudi lahko namenjena kot dekorativni dodatek novogradnji ali adaptiranemu objektu, predvsem trgovinam in poslovnim prostorom, pri katerih je videz kot celota zelo pomemben. Ceres je kasetna tenda na dveh stranskih nosilcih ter nosilcih, obešenih na steno z dvojnimi rokami s prekrito pletenico ali nerjavnimi verigami.

Največje priporočene dimenzije so 500 cm širine in 310 cm iztega z navijalno cevjo Ø 70 mm. Kaseta je sestavljena iz treh ločenih profilov s povečano debelino. Nosilci dopuščajo stensko in stropno namestitev in imajo poleg mikroregulacijskega vijaka, ki omogoča popolno ujemanje profilov, tudi sistem naklona z vijaki. Naklonski kot tende pri stropni montaži je od 14° do 90°, pri stenski montaži pa od 5° do 60°. Standardni barvi okovja sta bela (RAL 9010) in siva (RAL 7035).

© 2018 Maxcomerc Slovenija, Maxcomerc d.o.o. | Produkcija: www.atmarketing.si

TOP