SENČILA

ZUNANJA SENČILA

Zunanja senčila učinkovito zavarujejo prostor. Poleti pred zunanjo vročino, pozimi pa so dodatni izolator, saj tvorijo dodatni zračni most med oknom in senčilom. Zunanja senčila omogočajo tudi večjo zasebnost, saj preprečijo nezaželene poglede v notranjost vašega prostora.

ROLETE

Rolete zavarujejo vaše stanovanje, hišo ali poslovni prostor pred zunanjim hrupom, vlomi in izgubo dragocene toplotne energije. Prav tako so rolete odlični izolator poleti, saj varujejo prostor pred pretiranim segrevanjem.

SONRO

Sonro je močno in kompaktno senčilo. Njegove prednosti so protivlomna zaščita, izolativnost, estetska privlačnost in dolga življenjska doba. Senčilo sonro se lahko vstavi v vse roletne omarice Tehrol.

ZUNANJE ŽALUZIJE

Zunanje žaluzije so dober toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in s tem neposreden vstop svetlobe v prostor. Z njimi preprosto uravnavamo količino svetlobe v prostoru, hkrati pa nam ne zastirajo pogleda iz prostora. So primerna rešitev za senčenje večjih industrijskih površin, pa tudi manjših zasebnih objektov.

ZUNANJI SCREEN

Odličen toplotni izolator, učinkovito preprečuje bleščanje v prostoru, poleti znižuje stroške hlajenja do 33 %.

COMBI ROLETNI PLAŠČ

Combi roletni plašč je kombinacija med roleto in zunanjo žaluzijo. Združuje dobre lastnosti obeh senčil, zračnost žaluzije ter izolativnost in popolno zatemnitev prostora. Na izbiro je pet različnih barv combi roletnega plašča. V zračne lamele se lahko vstavi komarniška mreža.

© 2018 Maxcomerc Slovenija, Maxcomerc d.o.o. | Produkcija: www.atmarketing.si

TOP