SENČILA

SENČILA

Senčila so izdelana iz kakovostnih materialov. Izbirate lahko med številnimi barvami, kar prispeva k lepšemu izgledu vašega doma.

ZUNANJA SENČILA

Zunanja senčila učinkovito zavarujejo prostor. Poleti pred zunanjo vročino, pozimi pa so dodatni izolator, saj tvorijo dodatni zračni most med oknom in senčilom. Zunanja senčila omogočajo tudi večjo zasebnost, saj preprečijo nezaželene poglede v notranjost vašega prostora.

Zunanja senčila so izdelana iz kakovostnih in obstojnih materialov. Izbirate lahko med številnimi barvnimi vzorci, kar pripomore k lepšemu zunanjemu videzu vašega objekta.

ROLETE

Rolete zavarujejo vaše stanovanje, hišo ali poslovni prostor pred zunanjim hrupom, vlomi in izgubo dragocene toplotne energije. Prav tako so rolete odlični izolator poleti, saj varujejo prostor pred pretiranim segrevanjem.

SONRO

Sonro je močno in kompaktno senčilo. Njegove prednosti so protivlomna zaščita, izolativnost, estetska privlačnost in dolga življenjska doba. Senčilo sonro se lahko vstavi v vse roletne omarice Tehrol.

ZUNANJE ŽALUZIJE

Zunanje žaluzije so dober toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in s tem neposreden
vstop svetlobe v prostor. Z njimi preprosto uravnavamo količino svetlobe v prostoru, hkrati pa nam ne zastirajo pogleda iz prostora. So primerna rešitev za senčenje večjih industrijskih površin, pa tudi manjših zasebnih objektov.

ZUNANJI SCREEN

Odličen toplotni izolator, učinkovito preprečuje bleščanje v prostoru, poleti znižuje stroške hlajenja do 33 %.

COMBI ROLETNI PLAŠČ

Combi roletni plašč je kombinacija med roleto in zunanjo žaluzijo. Združuje dobre lastnosti obeh senčil, zračnost žaluzije ter izolativnost in popolno zatemnitev prostora. Na izbiro je pet različnih barv combi roletnega plašča. V zračne lamele se lahko vstavi komarniška mreža.

NOTRANJA SENČILA

Notranja senčila močno vplivajo na videz in počutje v prostoru. Poleg funkcije senčenja so tudi dekorativni element.

Razlikujejo se po obliki, videzu, prosojnosti in načinu montaže, saj jih je mogoče montirati neposredno na steklo ali zid.

PLISE

Zavesa plise je senčilo iz finega gubanega platna. Zaradi svoje zasnove je prilagodljivo in široko uporabno doma in v poslovnih prostorih, za dekoracijo in zatemnitev. Sistem plise je primeren za vsak tip okna, za velika in majhna okna, strešna okna, okna nepravilnih oblik in zimske vrtove.

NOTRANJI SCREEN

Notranji screen je učinkovito senčilo modernega izgleda. Ob učinkovitem senčenju nam omogoča skoraj nemoten Pogled iz prostora. Na izbiro je veliko različnih tkanin, ki se razlikujejo po prosojnosti in barvah.

NOTRANJE ŽALUZIJE

Notranje žaluzije so učinkovito in cenovno dostopno senčilo. Nudimo vam dva modela notranjih žaluzij. Osnovni model Klasik in izboljšani model DiplomaT. Na izbiro je veliko različnih barv lamel.

LAMELNE ZAVESE

Lamelne zavese so namenjene zasenčevanju srednjih ali večjih steklenih površin. Na izbiro so trakovi različnih širin in več barvnih nians. Panelne zavese so notranje senčilo, podobno lamelnim zavesam, vendar so trakovi po navadi širši. Njihova vloga je izrazito dekorativna, saj imajo čiste linije, ki dajo prostoru modernejši videz.

ECLISE

Sistem je preprost in funkcionalen. Dizajn je sodoben, trendovski, poleg senčenja je lahko tudi dekorativni element.

© 2018 Maxcomerc Slovenija, Maxcomerc d.o.o. | Produkcija: www.atmarketing.si

TOP