KOMARNIKI

KOMARNIKI ZA VRATA

Imamo več različnih tipov komarnikov za vrata. Primerni so za novogradnje, že dokončane stavbe ali adaptacije. Montirati jih je mogoče na površino zidu ali okenski okvir. Vsi komarniki so iz UV-stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. Imamo različne sisteme komarnikov, od najpreprostejših fiksnih do različnih sistemov komarnikov rolo. V vse modele komarnikov je možno vstaviti debelejšo in močnejšo mrežo, ki poleg mrčesa preprečuje tudi vdor glodavcev.

ROLO VERTIKAL KOMARNIKI

Komarniki rolo vertikal so priporočljivi za francoska, vhodna ali balkonska vrata. Sistem je podoben kot pri komarnikih rolo za okna, le da je pri rolo komarnikih za okna navijalna omarica postavljena horizontalno.

PLISE KOMARNIKI

Komarnik plise je kakovosten in stilsko dovršen izdelek, upravljanje je zelo preprosto in lahko. Njegova prednost je ta, da ga je mogoče montirati frontalno na okenski okvir. Sistem se lahko uporablja pri oknih ali balkonskih vratih, kjer sta na voljo dve spodnji vodili, 4 mm in 8 mm. Mreža je standardno siva. Standardne barve ALU-profilov so bela, čokoladno rjava in srebrna.

KOMARNIŠKA VRATA

Komarniška vrata so primerna za balkonska vrata, ki se uporabljajo pogosteje. Krilo vrat je sestavljeno iz 32 mm profilov in se s tečaji pritrdi na vratni podboj ali na vodila rolet. Upravljanje je preprosto, vrata se zaradi samozapiralne vzmeti zapirajo sama.

DRSNI KOMARNIKI

Drsni komarnik je izredno funkcionalen, praktičen in učinkovit. Zelo primeren je za drsna okna in drsna balkonska vrata. Sestavljen iz ALU-profilov, komarniške mreže in ALU-vodil, po katerih komarnik drsi.

© 2018 Maxcomerc Slovenija, Maxcomerc d.o.o. | Produkcija: www.atmarketing.si

TOP