KOMARNIKI

KOMARNIKI

Komarniki so učinkovita zaščita pred komarji in drugim nadležnim mrčesom. Montaža komarnikov je preprosta, možna je namestitev na že dokončane objekte. So zelo obstojni, izdelani iz aluminijastih profilov in mreže iz steklenih vlaken, odporne proti UV-žarkom.

KOMARNIKI ZA OKNA

V ponudbi imamo različne sisteme komarnikov za okna, od preprostejših fiksnih, do različnih sistemov rolo in plise komarnikov. Vsi komarniki so iz UV-stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. V vse modele komarnikov je možno vstaviti debelejšo in močnejšo mrežo, ki poleg mrčesa preprečuje tudi vdor glodalcev.

FIKSNI KOMARNIKI

Samostojni fiksni komarniki so primerni za montažo na vse vrste oken, tudi tam, kjer so rolete ali ostala zunanja senčila že montirana. Imamo dva različna tipa fiksnih komarnikov.

PLISE KOMARNIKI

Plise komarnik je kakovosten in stilsko dovršen izdelek, upravljanje je preprosto in lahko. Njegova prednost je, da se lahko montira frontalno na okenski okvir. Sistem se lahko uporablja pri oknih ali balkonskih vratih.

ROLO KOMARNIKI

Komarnik rolo klasik je sestavljen iz omarice rolo dimenzij 42 x 54 mm in aluminjastih vodil 40 x 24 mm. V vodila so vstavljene normalne ali protivetrne ščetke. V zaključno vodilo je prav tako vstavljena ščetka za boljše tesnjenje. Mreža s steklenimi vlakni je UV-stabilizirana.

KOMARNIKI ZA VRATA

Imamo več različnih tipov komarnikov za vrata. Primerni so za novogradnje, že dokončane stavbe ali adaptacije. Montirati jih je mogoče na površino zidu ali okenski okvir. Vsi komarniki so iz UV-stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. Imamo različne sisteme komarnikov, od najpreprostejših fiksnih do različnih sistemov komarnikov rolo. V vse modele komarnikov je možno vstaviti debelejšo in močnejšo mrežo, ki poleg mrčesa preprečuje tudi vdor glodavcev.

ROLO VERTIKAL KOMARNIKI

Komarniki rolo vertikal so priporočljivi za francoska, vhodna ali balkonska vrata. Sistem je podoben kot pri komarnikih rolo za okna, le da je pri rolo komarnikih za okna navijalna omarica postavljena horizontalno.

PLISE KOMARNIKI

Komarnik plise je kakovosten in stilsko dovršen izdelek, upravljanje je zelo preprosto in lahko. Njegova prednost je ta, da ga je mogoče montirati frontalno na okenski okvir. Sistem se lahko uporablja pri oknih ali balkonskih vratih, kjer sta na voljo dve spodnji vodili, 4 mm in 8 mm. Mreža je standardno siva. Standardne barve ALU-profilov so bela, čokoladno rjava in srebrna.

KOMARNIŠKA VRATA

Komarniška vrata so primerna za balkonska vrata, ki se uporabljajo pogosteje. Krilo vrat je sestavljeno iz 32 mm profilov in se s tečaji pritrdi na vratni podboj ali na vodila rolet. Upravljanje je preprosto, vrata se zaradi samozapiralne vzmeti zapirajo sama.

DRSNI KOMARNIKI

Drsni komarnik je izredno funkcionalen, praktičen in učinkovit. Zelo primeren je za drsna okna in drsna balkonska vrata. Sestavljen iz ALU-profilov, komarniške mreže in ALU-vodil, po katerih komarnik drsi.

© 2018 Maxcomerc Slovenija, Maxcomerc d.o.o. | Produkcija: www.atmarketing.si

TOP